• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
28°
03:53

Öğleye kalan Süre

Suluhan’’ Yetim öğrenciler unutulmadı’’

Dünya da ve Türkiye’de Yaşayan Kırıkkaleliler yardımlaşma platformu yetim öğrencilere100 çift ayakkabı dağıttı.


Platform başkanı Ümit Suluhan yetim öğrencileri mutlu olması için kolları sıvadı. Suluhan,  yetim öksüz ve kimsesiz çocuklarının üşümemesi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

YETİM ÖĞRENCİLERE AYAKKABI

Kırıkkale’de kenar mahallelerinde oturan ilkokul öğrencilerinin kış mevsiminde üşümemesi için giyim ve ayakkabı yardımını gerçekleştiren Suluhan 100 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

Başkan Suluhan şöyle devam etti : “5 Yıldır platformumuz daha çok yetim ve dargelirli ailelere yönelik gıda ve giyim yardımında bulunuyor. Kaban ve ayakkabı yardımının ardından önümüzdeki ayda yetim ve  öksüz çocuklarımıza ailelere gıda yardımında bulunacağız. Şehrimizin kenar mahallelerindeki eğitim yuvalarında  tespit ettiğimiz yetim öğrencilere toplam 100 çift ayakkabı dağıttık. Kaban yardımının ardından ayakkabı yardımını da gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Yetim çocukların sorunlarına ortak oluyoruz.”


İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de temsili başkan, içilebilir su istedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’te seçime itiraz edildi, sonuç değişmedi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67419

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#